2008. 05. 13.

Aikido hírek nem csak szerelmeseknek...

http://www.aikidojournal.com/


World’snek egyike vezetve Aikido oktatók alakítottak szóló új DVD Aikido Journalből !
Megvásárolható mostanában elhelyeztük a mi új DVD unk Aikido’snek legfelső oktatóknak egyike , közreműködése , Franciaország . This one-of-a-kind Christian Tissiera , DVD jelen , egy in-depth néztünk az életre , és Aikido’snek preeminentnek egyike művészete elsajátít , Christian Tissier , 7. dan . Having belekezdett Aikidoba , mint egy fiú Franciaországban 1962-ben , Tissier költötte nyolc év Japánban az Aikikai Hombu Dojo ben Tokióban idomítva with utazásából visszatérve az ő belföldi Franciaországába , hozta vissza egy új -féle Aikido , ami hamarosan foglyul ejtette az Aikido világ képzelőerejét az ő országában , és orvosok Európa . Tissier egész időtartamában ma a vezéralak a FFAAA szervezetben , egyik of két France’s , nagy Aikido asszociációk . az egyedüli külföldi oktató akire az International Aikido World Congressban tanítani .



A tárgyaló cikk , amit választották Sokakut Takedát az Online Aikido Journal kiterjedt irattárja aból . azt hiszünk , hogy egy értesült olvasóközönség a történelem , technológiai eljárások és aikidó bölcsészete tudásával kívántatik a művészet növekedésébe , és az ő az elvekhez tartozás Aikido Founder Morihei Ueshibánál pártfogoltakhoz .
Viselte , hogy egy az ő derék . Anyonéja körül tarka nyári gyapot kimonó egy tekercselt övvel gondolná , hogy volt egy szegényparaszt aki pusztán megítél az ő megjelenésénél . He didn’t , tekintet , az ő életkora , ami volt 72 év . amiig fiatalobb nézett , és megjelent viruló . kicsi , valószínűleg kisebb mint five-feet volt magas . kifelé alapítom később , hogy csak nyomta körülbelül 100 font . Nonethelessat , az ő szemei hosszasan néztek rám ádázul , és volt a különböző benyomásom ők wouldn’t megelégedj odahallatszva az én lelkem mélységeihez .
webEndres 2008

Nincsenek megjegyzések: