2008. 05. 13.

Tantric Massage

http://www.massageden.com/

Tantric Massage
Anna Lynn Sibal
Személyek , akik tantric masszázst nemi masszázs . Buttel tantricből csak bizonytalanul tudják gyakran nyomkodnak egyenlővé tégy , amíg tantric nyomkodj kannát , sőt nagyon élveteg , és ébresszed fel álmából a body’sat nemi energiák , nemi élvezet nem tantric masszázs pontja .
Tantric teljesítménye ideális esetben nyomkodd a következő cél :
Felébreszteni a Kundalinit , ami egy nagy hatalmú -féle energia , ami alszik a gerinc . When alapzatában a felébrednek Kundalinit , felfelé árad a gerinc mentén , és gyorsítja meg a body’s kapacitást , hogy kigyógyítsa magát .
Aktiválni a test . The chakra chakrasát , amit betűről betűre eszköz perdítenek , vagy energia egy centruma a testben az , ami a gerinc . Iten telepítik őt , ott mondják őt azt , hét fő chakras a gerinc mentén , a gerinc alapzatából menve a nyakba és fejbe .
Megkönnyíteni a body’sat a testi , érzelmi és szellemi érzékben . Becauséban tantric masszázsban beforrva aktiválni a test chakrasát , a test képességét , hogy But kigyógyítsa magát kimélyül , nem az csak a testi fájdalom , amit a test érezi magát , ami tantric masszázsban begyógyítják őt ; még az érzelmi hegek is , amikat a személy az ő vagy az ő élettartamában alátámaszt megnyugszanak , és széledt . Tantric masszázs szintén kinyit egy személyt egységbe szóló egy magasságban a világgal körülötte , vagy ő .
A tett of adva , és kapva , hogy egy tantric masszázs olyan egy nagyon meghitt tett , mint elhagyhatja az átvevőt a bizalom és nyitottság egy nagyon megsebesíthető állami . Becauséjában , amit tantric masszázs követeli meg , hogy , nagyon fontos hogy a masszázs adakozója valaki , akinak az átvevő feltétlenül bízik , és Thissel könnyebben érezi magát , amiért szerelmespár között , tantric masszázs végez gyakran hogy nagyobbítsa a nemi tapasztalatot .
Teljesítő tantricben nyomkodj , öt pontszám van amit mind az adakozóknak mind az átvevőknek tartaniuk kellene lelkileg . These hegyez , a következők :
1 Tantric masszázs , akárcsak valamilyen masszázsból formálj , testi egészségügyi előnyök , és az átvevő nyerhet roppant kéjt belőle . Both a adakozó , mind az átvevőnek emlékeznie kellene , hogy tantric masszázs használ örömöt , hogy kinyissa a testet értelmi fejlődésbe .
A tantric 2 Théja adakozója nyomkodj véghezvidd a masszázst könnyedén nélküli elvárva akármit , ellenszolgáltatásul . On a másik kéz , a masszázs átvevőjének ki kellene nyitnia him/herselfat tantric masszázs hatásaiba viszonzás szüksége nélkül
3 Sensual öröm nem mindig egyenlővé tesz tantric masszázs kéjelgés . A ülésébe nem végződj valóságos sexszel .
4 There egy korlátozás sem tárgyában , amit testrész meghatódhat és ahogyan tantric masszázsban úgy van, hogy meghatódik , mint a body’s , The adakozó és az átvevő élveteg receptorok nem szorítkoznak az ivarszervekre . Théra tapasztalatokra maga lehet nagyon felszabadító , azonban , egyetértenie kellene min , kényelmes , és amit nem könnyebben érezi magát köztük .
5 Tantric masszázs feldolgoz adott masszázst , és légzéstechnika . It jól használnának hogy megtanulják őket .
Mind az adás mind tantric masszázs vétele egy érdemleges tapasztalat . It az útvonalba vezet nemcsak örömből hanem szintén of beforrva , self-awareness és összhang .

Nincsenek megjegyzések: