2008. 05. 13.

Vége a gördeszka egyeduralmának? Nagy kérdés...


http://flowboard.com/


Az Idea és az ő Egyedisége


Pieter Schouten , és Mike Simonian , két szándék diákok látogató az Art Center College of Design in Vevey , Svájc , szabadna leír az ő összepárosításuk , mint lakótársak in 1993 , mint serendipity . Sharing egy érdek in kitaláló új viselkedés of tett dolgok , ők gyakran átkutat kifelé , minthogy óra hosszok tovább az erkély of az ő diák házuk átváltó őrült gondolat . Both snowboarders , és Mihály egy szörföző , miután éves kor 15 , ők válik gyors barát . One ötlet.



A Flowboard hogyan mutatkozik be


ŰŰthe , ami találékony duó végül felfedezték a kimaradó elemet a , összességében szándék . volt theorizeduk , hogy terjedve többszörös a görbe keréktengely mentén perdít , a megfelelő időben a kerekek a megfelelő helyben , és az összes , másikból legyőznének , mint a rokkáknak , a testületeknek nem lennének mozgó részei . Andai a a kerekek geometriájának végül Thét végül faragtatnia kellene . a testülettel szeletelő érzékelés gyorsan elkezdett kitárulkozni . The arced keréktengelyek megengedtek a testületnek girheset szélsőséges szempontokban és a szögletes felmenő pontszámban , egy simán göngyölt átállítható megfordító sugár . The sokrétű kerekek létrehozta mindegyik fordulat tele átmenete egész időtartamában , és könnyen faragta lenn a dombot in szétoszlatva S-curves . With prototípusokat vontatott , skateboardersnél először kipróbálták a színpadokat , de sok siker . In nélkül a mid ‘90’s , legtöbb skateboarders lenne összes amik körülbelül csinálnak praktikát sok gurítás . The nélkül , jellemző előny egy folyadékra lefelé autózás sima edge-to-edge átmenetekkel volt még ismeretlen . However , nézve egy sokféle lovasok kifelé kipróbálják az új terméket , ott előtört egy lovast , aki megkedvelte a sportot olyan több , mint egy aquaplán , mint egy skateboardat . Itat hamarosan az , aszfalt szörfözés ezének az új fajának volt a potenciálja , hogy helyet cseréljen tajték korcsolya lovagló stílusai között , és hódeszkázva sportolást .



Egy igazán egyedülálló lovagló tapasztalat . Feel a borzongás of nyáron hódeszkázva , mint faragod a te lemenet dombjaidat , vagy a korcsolya park. Surfen keresztül az utcák , mint egy másik testület sem , kanna . amiként majdnem fel fogod esketni megsejted a fagyot vagy a só spray amit odavetődsz a csatornába .
A szabadalmazva 14 kerekes Deep Carve System ( DCS ) ami készletek , a flowboard valamilyen másik tábla szándékot . Onat kivéve egy flowboard , amibe faraghatsz thrut , 45° fordulat sima , kanalas átmenetekkel szélből élezz .

ford: webEndres 2008

Nincsenek megjegyzések: